De Jan Plezier brengt echt vertier!

Bent u al eens met de Jan Plezier meegeweest? Het is een echte aanrader, hij maakt een mooi rondje door de duinen en langs De Slufter. Sinds kort heeft hij ook een rondje bij Den Hoorn, helaas kan ik u daar nog niets over vertellen want die hebben we nog niet gedaan maar als het lijkt op het rondje slufter dan is ook dat een echte aanrader!

We waren al een paar keer naar de bushalte geweest maar bij ons komt altijd alles zomaar op, van kom we gaan nu … maar dat lukt dus niet met de Jan Plezier, gewoon reserveren anders zit ie vol. Maar nu hadden we dus gereserveerd en zaten vol spanning te wachten totdat hij aankwam en ja hoor daar zagen we hem om de hoek komen, de kinderen begonnen meteen te springen eindelijk mochten ze dan mee.

Eenmaal ingestapt begon de reis, eerst aandachtig luisteren hoe er met de paarden werd omgegaan wel leuk om allemaal te weten hoe de dieren reageren, en dat het belangrijk is wie bij wie loopt etc.

Eenmaal van de weg af begon hij (de menner,Pieter Dros) te vertellen over veel dingen die je zag en gaf duidelijk uitleg en maakte veel grapjes, je kan zien dat hij het echt heel leuk vind om te doen. Mijn kinderen, normaal niet van de stilzitters, luisterden aandachtig en keken alle kanten op.

Eenmaal bij de slufter aangekomen werden we getrakteerd op een kopje warme chocolademelk en een koekje, je kon natuurlijk ook wat anders kiezen. even lekker in het zonnetje zitten en genieten, het is echt een pracht gebied, er worden nog wat grappen gemaakt en we stappen weer in, en gaan weer richting de Koog.

Moe maar voldaan komen we na een tijdje weer in de Koog aan, de kinderen vonden het top en zo te horen was iedereen aan boord erg tevreden. Wij in ieder geval wel en raden dit ook zeker aan iedereen aan! Of je nou op vakantie op Texel bent of hier woont/werkt, gewoon een keertje doen!

 

Veel plezier!

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Attracties en activiteiten met de tags , , . Bookmark de permalink.