Texelpost: Flessenpost 2.0 win prachtige Texelse prijzen

Texelpost

Texelpost. Op 25 augustus werd gelanceerd. Texelpost (ook wel Flessenpost 2.0 genoemd) is een combinatie van een fysieke fles in zee en een digitale fles die je via social media met berichten vult.

 

De fles is voorzien van een satellietzender (GPS). De vinder wint een compleet verzorgde Texelvakantie. Bovendien zijn er veel meer prijzen te winnen.

Texelpost

Texelpost

Waar vind je de fles van Texelpost ?

Je kunt de positie van 24/7 volgen via de volgende media: Volg de fles op Twitter en texelpost voor tips, berichten te versturen aan de fles en tussendoor kans te maken op leuke Texelse prijzen zie: texelpost. !

Flessenpost 2.0 is een interactief spel met het gemak van internet en Texelse juttersromantiek.

 

VVV Texel verzendt deze maand als eerste in Nederland flessenpost 2.0.: een boei wordt te water gelaten en is precies te volgen op internet via GPS navigatie. Iedereen kan de boei op afstand vullen met ‘ouderwetse’ papieren flessenpost en berichten via social media. De vinder krijgt naast deze flessenpost ook cadeaus van Texelse ondernemers. Vanaf een reddingsboot van de KNRM wordt de boei ‘’ op 25 augustus 2012 te water gelaten.

 

Texelpost online te volgen

Waar precies wordt gedropt, wordt nog goed geheim gehouden. Na de tewaterlating op 25 augustus kan iedereen via de media www.texelpost.nl en het twitteraccount @ volgen waar de boei ‘vaart’ en zich haasten naar de aanspoelplek. De vinder wint alle flessenpost 2.0 en cadeaus, waaronder een verzorgde “Zo Texels-vakantie op Texel”. Zo kunt u het Texel gevoel ervaren

Geboeid door Texelpost

Dries de Winter is de bedenker van Flessenpost 2.0. Dries is     een eigenzinnige Texelaar bekend van zijn twitter-actie #jenaaminhetzand. Volgens De Winter zijn boeien beter bestand tegen weer en wind. Niet alleen door het materiaal, maar vooral door de vorm. Dat bracht hem op het idee om social media en flessenpost te combineren en een leuke actie te bedenken: flessenpost 2.0.

Texelpost voor iedereen

Niet voor slechts één vinder, maar voor iedereen; volgers op Twitter en Facebook winnen ook prijzen. Het is een spel waarbij je samen gokt waar de boei aanspoelt, oude romantiek in een nieuw jasje. Op de site www..nl kun je de boei volgen via een GPS-systeem en ook flessenpost digitaal posten.

Texelpost: vertel je eigen verhaal!

Wat is jouw verhaal wat je bijvoorbeeld op een oud perkament wilt schrijven en delen met de vinder van de fles of misschien wel met de wereld… Hartekreten, liefdes verhalen, een sos, een oproep, een verzoek, een grap …bijna alles is mogelijk met Flessenpost… ooit spoelt hij aan en zal iemand het lezen!

Zo Texels hoofdprijs vinder Texelpost

Op de boei staan instructies hoe de vinder de flessenpost en cadeaus bemachtigt. Hoofdprijs voor de vinder van de eerste Flessenpost 2.0: een compleet verzorgde vakantie op Texel uit het pakket van Zo Texels. Bij ‘Zo Texels’ draait het om kleinschalige gastvrijheid en bijzondere belevenissen, aangeboden door authentieke eilanders. Jacco Dros, coördinator bij Zo Texels vertelt: “ is nou een typische actie van een authentieke, eigenwijze eilander. En daarmee helemaal Zo Texels.”

Voor meer info verwijzen we je naar http://www.texelpost.nl/ en ook elders op onze website http://www.vakantie-op-texel.com/

Texelpost

Over Jan Robert

Jan Robert Schutte helpt achter de schermen het Vakantie-op-Texel-team mee.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.