Agenda Texel: Eendekooi en Ronde van Oosterend

Agenda Texel is weer goed gevuld vandaag! Onderstaand een aantal suggesties.

Eendekooi Texel

Eendekooi Texel

Ronde van Oosterend op Texel
De wiellerronde van Oosterend is bedoeld voor zowel recreanten als wedstrijdrijders. Kinderen kunnen zich inschrijven van 15.00 tot 15.45 uur bij de keet op het SVO-terrein. Deelname gratis. Volw. kunnen zich inschrijven van 15.00 tot 16.30 uur of via www.wstexel.nl. Deelname € 5,-. Start vanaf 15.30 uur bij ingang sportvelden SV Oosterend.

Snorkelen in Molenkoog
Van 13.30 tot 15.00 uur kan er in het zwembad in Den Burg worden gesnorkeld. Er zijn snorkels, duikbrillen en flippers in verschillende maten aanwezig. De badmeesters en juffen kunnen tips geven om het snorkelen goed onder de knie te krijgen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deelname. Een geldig toegangsbewijs is voldoende.

Texels Bonsai van Paulien Valk
Kunstenaar Paulien Valk exposeert in de kruidentuin van de Oudheidkamer in Den Burg met een serie sculpturen. De serie heet “Texels Bonsai”. De beelden bestaan uit fossiele botten gecombineerd met speksteen en keramiek. Te bezichtigen van ma t/m vr van 11.00 tot 17.00 uur. Op za en zo van 14.00 tot 16.00 uur.

Comedy Night in Klif 12
Om 20.30 uur begint in Klif 12 een avondvullend programma met comedians Pieter Jouke, Roel C. Verburg en Berit Companjen. Een show vol scherpe humor, actualiteiten en interactie met het publiek. Entree € 14,-, voor studenten en scholieren € 9,50! Speciaal ‘comedydiner’ of ‘comedygerecht’ vooraf is mogelijk. Reserveren is gewenst en kan via tel. (0222) 319633, info@klif12.nl of www.klif12.nl

Eendenkooi Van Spang is open
De Eendenkooi Van Spang, bij Dijkmanshuizen, is vandaag van 10.30 tot 14.30 uur gratis toegankelijk.

Over Jan Robert

Jan Robert Schutte helpt achter de schermen het Vakantie-op-Texel-team mee.
Dit bericht is geplaatst in Agenda, Attracties en activiteiten, Natuur. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.