Leaseweb Texel Airshow app voor de smartphone

Leaseweb Texel Airshow app voor de smartphone. Volgende week zaterdag 28 juli dan staat het Leaseweb Texel Airshow op het programma. We zijn deze week gestuit op een hele mooie app voor de smartphone: De officiële Leaseweb Texel Airshow app.

Texel Airshow app

Texel Airshow app

 

 

Leaseweb Texel Airshow app voor de smartphone

Het is een prachtige applicatie met diverse functionaliteiten. Zoals nu te zien, programma, plattegrond, vliegtuigen, sponsors. Deze applicatie is ontwikkeld door Apps.earo wat een handelsmerk is van Heris IT.

Wij hebben de applicatie gedownload en hebben het een en ander voor u uitgezocht. Bij de sectie nu te zien, dus kun je bijvoorbeeld zien welke kisten (vliegtuigen) binnenkomen. Op dit moment zien we bijvoorbeeld nu alleen maar foto’s van de PH-PAD, de PH-3R3 en de PH-KLA.

Texel Airshow app

Sectie nu te zien

Er staat ontzettend veel informatie in bijvoorbeeld wie de eigenaar is van de PH-PAD, wat voor vliegtuigtype het is zoals een PIPER PA-28-181 en dat deze kist en 1980 is gebouwd. Het maximum startgewicht is 1158 kg. Bovengenoemde vliegtuigen doen echter niet mee met de show, maar er zijn natuurlijk prachtige andere kisten te zien.

Sectie programma

Bij de sectie programma kun je zien welke vliegtuigen aankomen die meedoen met de show of die gewoon aanvliegen. Voordat de airshow begint, is er de mogelijkheid om een aantal bijzondere vliegtuigen van dichtbij bekijken. Deze static show begint al om 10:00 uur.

Texel Airshow app

Texel Airshow app

 

 

Plattegrond

Ook bevat de app een plattegrond met boordevol informatie zoals waar de viptenten zijn, waar de food services zijn, de stands en waar de static show plaatsvindt.

Vliegtuigen

De sectie vliegtuigen is eigenlijk wel het meest interessant want daar vind je de ‘line up’ van de deelnemers en deelnemende vliegtuigen. Er zullen zoveel vliegtuigen participeren, wat ondoenlijk is om allemaal te noemen. Noemenswaardig is wel het Breitling Jet Team, dat met trots en dankzij de sponsors kon worden binnengehaald.

Texel Airshow app

Texel Airshow app

 

 

Leaseweb Texel Airshow evenement waar je heen moet

De Leaseweb Texel Airshow is dus echt een evenement waar je echt naartoe moet. Niet alleen is het bijzonder interessant voor de vliegfannaten, maar ook voor andere toeschouwers. Dit prachtige evenement wordt eens in de zoveel jaar gehouden. Het is dus een zeer uniek evenement niet alleen voor Texel maar ook zeker voor Nederland.

Voor de prijs hoef je niet laten, want een toegangskaartje kost slechts €10 en een vipkaart €40. Vakantie op Texel geeft twee kaartjes weg van €10. Wat moet je ervoor doen? Heel eenvoudig: stuur je Texel ervaring naar ons toe op info@vakantie-op-texel.com of plaats het in het commentaarveld. De mooiste en prachtigste bijdrage wordt beloond met twee kaartjes voor het spektakel.

Voor meer informatie kijk elders op onze website. Uiteraard zijn er en kun je ook heel veel informatie vinden op de website van Leaseweb Texel Airshow.

Klik hier voor de officiële Leaseweb Texel Airshow app. Leuk en handig tijdens de show. Om vooraf rond te kijken. En om na te genieten.

 

 

 

Één reactie op Leaseweb Texel Airshow app voor de smartphone

  1. Hans Huls schreef:

    Super zo’n app, alleen errug jammer dat ik met iphone/ipad/pc zonder Android er niets mee kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.