Picknick

Hallo,

Wij zijn Xander en Michel van Boven, wij zijn 9 en 8 jaar oud en proberen altijd leuke dingen te bedenken, het leek ons heel leuk om op zaterdag 5 mei 2012 een wereldrecord poging te doen en na lang zoeken is het langste picknick geworden! De picknick moet 2 km lang zijn en moet in 1 rechte lijn daarom hebben we gekozen voor op het strand en dan natuurlijk wel in De Koog want daar vinden we het super!

Xander en Michel Texel langste Picknick ter wereld

Xander en Michel Texel langste Picknick ter wereld

 

Wij hebben een heleboel mensen nodig om het te halen dus vragen we aan iedereen of hij/zij komt en of jullie ook weer andere willen vragen.

Op facebook is een Event aangemaakt voor de picknick waarop je je ook kunt opgeven en natuurlijk doorsturen naar je vrienden! Je kunt je aanmelden door op deze link te klikken: Facebook Event Wereldrecordpoging Picknick Texel.

Hieronder korte uitleg wat je allemaal moet doen als je ons wilt helpen.

De wereldrecord poging is zaterdag 5 mei en begint om 13.00 uur maar liever natuurlijk iets eerder aanwezig zijn zodat iedereen goed kan gaan zitten.

Je moet zelf ook wat meenemen namelijk:

picknickkleed
2 dingen te eten
ding te drinken

Als je met 4 personen bent dan het liefste 2 kleedjes want er moeten 2 personen per kleedje zitten dus als je 2 kleedjes naast elkaar legt dan wordt het alweer wat langer en daar gaat het om! Picknickkleed mag natuurlijk ook gewoon een laken of deken zijn!

Daarna geldt het record pas als iedereen tegelijk 5 minuten aan het picknicken is!

Wij hopen op een grote gezellige picknick en hopelijk met jullie allemaal erbij!!!

Jullie mogen ons natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar: info@vakantie-op-texel.com
Groetjes,
Michel en Xander

N.B. Als jullie komen of iets anders willen zeggen, willen jullie het dan hieronder in het commentaarveld neerzetten?
Vinden we erg leuk:) groetjes